Burträsksvängen

BURTRÄSK, Skellefteå

Burträsksvängen är en traditionell och populär spelmansstämma som lockar såväl lokala som långväga spelmän till Burträsk. Spelmän och folkmusikintresserade från hela landet besöker årligen stämman som utspelar sig i Burträsk vackra hembygdsområde.

Under Burträsksvängens spelmansstämma i Burträsk är det buskspelet som har högsta prioritet. Danskurs, konserter och mycket mer. Det finns många skäl att besöka Burträsksvängen. Burträsk har ett av Sveriges vackraste hembygdsområden, där det bjuds på vacker musik, god mat och en alltigenom trivsam stämning och miljö. 

Burträsk Saluhall serverar maten under hela helgen och tycker man om det närodlade och lokalproducerade så ska man ta sig till hembygdsområdet för att smaka på genuin mat från Burträsk med omnejd.

Kombinera spelmanstämman med övernattning och andra härliga aktiviteter i Burträskområdet. Här på hemsidan hittar du boendet, aktiviteterna och den fantastiska västerbottniska maten som står till buds för dig och din familj och vänner. Vi ses! 

21jul
22jul
23jul
24jul
25jul

Kontaktinformation


93732 BURTRÄSK
Kontaktperson: Hans-Ove Forssell
Telefon: 070-6254006

E-post: hansoveforssell@hotmail.com
Hemsida: www.burtrasksvangen.nu