Cykeltur med picknicklunch i vackra Burträskbygden

BURTRÄSK, Skellefteå

Välkommen att boka vårt cykelpaket, ett utmärkt val för dig som vill kombinera en härlig upplevelse med en aktiv dag i den vackra Burträskbygden. Vi packar en god lunch, dricka, kaffe och picknickfilt så att ni kan fylla på med energi längst vägen. Vid start från Edelvik är turen ca 4,5 mil lång. Om ni åker bil en mil till Göksjön blir turen runt sjön istället 2,5 mil.


Cykelturen startar i Burträsk och leden går runt Göksjön utefter Europas längsta björkallé. På vägen runt sjön finns det många intressanta och natursköna stopp att göra. Torfrid Olssons konstmuseum, vackra Kvarnbyns rastplats nära forsen samt rastplatsen vid Risån, där man också kan prova fiskelyckan. I Burträskbygden finns gott om unika naturupplevelser på nära avstånd om ni väljer att övernatta fler nätter. Hör av er så skräddarsyr vi upplevelser till er!


Vårt cykelpaket är ett tryggt alternativ för dig som önskar komma ut i naturen och göra något aktivt utan att riskera din egen eller andras hälsa.
Efter en härlig dag utomhus kan du koppla av i ett av våra fina rum. Du kan också vandra i Edelviks vackra herrgårdsområde där en prunkande trädgård väntar på din närvaro. Trädgårdscaféet är också sommaröppet. Som alltid ingår vårt stabila wifi och en härlig frukost.

Edelvik erbjuder en corona-anpassad upplevelse där vi undviker smittorisk för våra gäster. När ni kommer till vår anläggning ser vi till att det inte finns folksamlingar. Vi ser till att inte ha fler än 10 gäster samtidigt på vårt hotellboende, vilket gör att närkontakt kan undvikas. Frukosten serveras i herrgårdens stora matsal där de fåtal gästerna kan sitta med tryggt avstånd från varandra. Cykelturen sker i glesbygd med picknick i stora gräsytor där det finns gott om plats för en säker lunch. Tvättmöjligheter med sprit och tvål finns i varje rum och i alla gemensamma inomhusutrymmen som ni kommer att besöka. Ni får också tillsammans med kylväska, termos och filt en liten flaska med rengöringsmedel på er cykelfärd. I Edelviks trädgård & Café håller vi avstånden och sitter i glest placerade cafébord i en stor trädgårdsyta.

PICKNICKLUNCH - BOENDE I DUBBELRUM -

FRUKOST & WIFI - CYKEL  -  790 SEK/pp

Hitta hit